Tip van de maand
Meng nooit schoonmaakmiddelen ook niet met andere chemie!
Home
Algemeen
Huishoudelijk
Professioneel
Specialistisch
Food
Chemie
Over AvdS
Site info
Menu
Home
Algemeen
Huishoudelijk
Professioneel
Specialistisch
Food
Chemie
Over AvdS
Site info
Bent u op zoek naar iets dat met schoonmaak te maken heeft? Vind het hier!
Zoeken
Food
Algemeen
Hygiëne monitoring
Periodiek
Regulier
Algemeen
Wat is de werkvolgorde bij de open reinigingsmethode?
H.A.C.C.P. wanneer wel en wanneer niet?
Worden er eisen gesteld aan een gebouw in de Food?
Welke eisen stelt men in de Food aan het leiding (drink) water?
Bekijk alle vragen
Hygiëne monitoring
Doel kennis micro-organismen
Waar kunnen bacteriën voorkomen?
Wat betekend Microbiologie?
Bij welke temperaturen gaan bacteriën dood?
Bekijk alle vragen
Periodiek
Waarom is periodiek ontkalken belangrijk in een vleeswarenbedrijf?
Bekijk alle vragen
Regulier
Effectiviteit reiniging en desinfectie
Reiniging en Desinfectie in de praktijk
Wat is reinigen?
Wat is desinfecteren?
Bekijk alle vragen
Populaire vragen binnen Food
Bij welke temperaturen gaan bacteriën dood?
Food
Hygiëne monitoring
Wat zijn de kenmerken van Bacteriën?
Food
Hygiëne monitoring
Wat is desinfecteren?
Food
Regulier
Welke groepen of soorten bacteriën zijn er?
Food
Hygiëne monitoring
Wat is reinigen?
Food
Regulier
Hoe zit dat met Salmonella besmettingen van varkensvlees?
Food
Hygiëne monitoring