Tip van de maand Meng nooit schoonmaakmiddelen ook niet met andere chemie!

AvdS Site info

Disclaimer en WAARSCHUWING

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleent!

WAARSCHUWING
Ouders, verzorgers, begeleiders zijn en blijven ten alle tijden verantwoordelijk voor en dienen de veiligheid van kinderen of volwassenen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens te bewaken danwel te waarborgen!

Lees altijd de gebruikersvoorschriften van: chemie / middel / machine / materiaal !!!
Onprofessioneel handelen leidt al snel tot schade of zelfs letsel !!!

Twijfelt u? Schakel een professioneel / specialist in !!!

Welke informatie treft u aan op deze site?

Advies voor de Schoonmaak in de breedste zin van het woord dus zowel huishoudelijke tips als informatie over wat men in de professionele schoonmaak branche dient te bewerkstelligen om een bepaald zogeheten reinheid-gradatie-niveau te bereiken.

De informatie op deze site varieert derhalve van algemene schoonmaak informatie tot specifieke schoonmaak methodieken met eventueel bijbehorende afbeeldingen uiteenlopend van moppen tot machinaal boenen, alsmede informatie over Food reiniging- desinfectie /micro-organismen en meettechnieken/waarde bepalingen.

Op deze site treft u géén wasvoorschriften voor textiel (zoals kleding, beddengoed etc.) aan. Wasvoorschriften voor textiel vallen namelijk niet onder schoonmaak, maar onder machinaal wassen.

Voor huishoudingen is het reinheidsgradatie-niveau een wens danwel persoonlijk-individuele eis.
Voor bepaalde bedrijfstakken (branches) is het reinheidsgradatie-niveau een noodzakelijk iets.
Voor schoonmaakbedrijven die zichzelf verhuren aan betreffende bedrijfstakken (branches) is het reinheidsgradatie-niveau een grote verantwoordelijkheid.

Desondanks, is het maar vreemd dat het vinden van de juiste informatie voor het bereiken van het juiste reinheid-gradatie-niveau zo lastig is!

Voor bedrijven is het nog vreemder…

Namelijk dat er door vigerende wetgeving verplicht word te voldoen aan specifieke bedrijfstak gerichte normeringen. Echter deze norm-eisen worden niet gratis beschikbaar gesteld?

Indien u gebruik maakt van deze site gaat u akkoord met:

AvdS AVG GDPR Privacy & Cookie beleidMobile