Tip van de maand Meng nooit schoonmaakmiddelen ook niet met andere chemie!

Waarom eerst de bril omhoog als toiletborstel gebruikt word?

Schoonmaak specialist: Alfred van der Spek

Waarom eerst de bril omhoog als toiletborstel gebruikt word?

Alvorens het gebruik van toiletborstel éérst de bril omhoog!

Waarom?
Omdat anders met de toiletborstel residu van urine & ontlasting weg geborsteld word, en vervolgens tijdens het terug plaatsen van de toiletborstel in de toilet-borstelhouder smerig water van toiletborstel op de bril lekt!

De eerst volgende persoon die gebruik maakt van de toilet ziet dit niet, en gaat dus met zijn / haar billen op de bril met residu van urine & ontlasting zitten en zal aan 1 bil het smerige lekwater op de huid krijgen !

Voor te stellen is hoe smerig dit is!

Dit is dan ook een goed voorbeeld van kruisbesmetting, want….(hierna een stukje realistische fantasie)

Een scenario kan zijn:
…dat de persoon die het residu van urine & ontlasting aan zijn / haar bil heeft na de toiletgang en met haast is vertrokken en onderweg een dodelijk ongeval krijgt…
… en de politie start een onderzoek en laten sectie op het lichaam verrichten, maar de sectie-verrichters zullen wel even motten puzzelen over geconstateerde residu van urine & ontlasting sporen….

… Immers zijn het sporen die niet van betreffend lichaam afkomstig zijn, maar van de veroorzakende persoon en residu van urine & ontlasting van ander persoon op specifieke plek aan 1 bil zal voor de sectie-verrichters een gegeven zijn waarmee men de kruisbesmetting in kaart kan brengen.