Tip van de maand Laat schoon wat schoon is. Maak schoon wat vuil is.

Kattenbak stank tip

Schoonmaak specialist: Alfred van der Spek

Het is niet prettig last te hebben van stank uit kattenbak en uiteraard dient men eerst na te denken voor men een huisdier neemt en dat diertje zijn enige mogelijkheid tot goede zorg is de instelling van het mens dat een huisdier neemt!

Kattenbak stank tip:

Dus elke dag een schoon etensbakje en regelmatig kattenbak verschonen horen daarbij. Immers u wilt ook elke dag van een schoon bord eten en op een schoon en frisse toilet zitten.

1) Leg gecontroleerd enkele vellen bakpapier onderin ( 3 of 4 is voldoende ) en zorg dat u eerst 1 vel gedeeltelijk over de achter wand vouwt en 1 vel gedeeltelijk over de voor wand dan 1 of 2 vellen in de midden overlappend op de 2 vellen die u eerder over achter en voorkant vouwde.

2) Vervolgens strooit u uiterst voorzichtig een beetje backing soda over het bakpapier op een dusdanige wijze dat alles verspreid is

3) Dan strooit u er de benodigde hoeveelheid katten grid erop

4) Als laatste doet u aandachtig het deksel erop dusdanig dat het over het bakpapier aan achter en voorkant heen gaat en goed sluit.

Bakpapier vangt urine op en wanneer het tijd is om de kattenbak te verschonen dan kunt u alles letterlijk zo in een plastic zak laten zakken.

Backing soda absorbeert geuren.

Kattenbak stank tip Benodigdheden:

(gemakshalve voor particuliere bezoekers hierna met klik op blik gemak waar mogelijk koppelingen naar betreffende producten bij bol.com verwerkt in tekst)

Wellicht ook interessant: Kauwgom verwijderen